Pierre Linckenheld

2013 Standout Of The Year

Ikä: 27

Kotipaikka: Lausanne, Sveitsi

Suosikkispotti: Minulla monia suosikkiteitä! Sveitsi itsessään on spotti. Asfaltin laatu on täällä todella hyä! Suosikkispottini on paikka nimeltään "Lombard", mutta ei San Franciscossa vaan Bovernierissä, Verbierin lähelllä Sveitsissä. Se on pitkä spotti, jossa pommituskohdat ja eeppisen tiukat mutkat vuorottelevat.

Kuinka aloitit? Surffailin extremelajien sivuja, ja törmäsin muistaakseni Justin Oliverin videoon, joka vakuutti minut täysin. Viikkoa myöhemmin ostin ensimmäisen Freebordini, 80cm Corporates-dekillä ja alpha-trukeilla eräästä skeittikaupasta. En uskonut sen vievän minua sinne, missä nyt olen elämässä! En kadu mitään!

Kuinka kauan olet laskenut? Vuodesta 2007.

Paras Freebord-muisto: Minulla on monia rakkaita muistoja Freebordauksesta! Yksi parhaista muistoistani on, kun kolme vuotta sitten odotin noin 5:ttä CHOE:n laskijaa vierailulle Lausanneen, ja heitä tulikin melkein 20! Laskimme kaikki spotit kaupungin ympäristössä, on aina mahtavaa laskea yhdessä kavereiden kanssa!!! Matkani San Franciscoon, Freebordauksen Mekkaan, viime kesänä oli myös uskomaton. Oli mielettömän hienoa laskea kaikki videoilla näkemänsä kuuluisat spotit kuten Lombard Street ja kaupungin jyrkät mäet yhdessä paikallisten laskijoiden kanssa!

Laudan säädöt: Lasken 80cm sveitsiläisellä käsin tehdyllä Anticonformiste-dekillä, jossa on leveä stanssi kuin 83cm dekissä. Trukit melko kireällä, käytössä pehmeät ja medium-puslat. Renkaina Brass Monkeys tai DaBlues. Maksimikallistukset.